Fotògraf professional a Girona

Apassionat de la llum i molt afortunat de fer una feina que m’omple plenament

Sóc en Jordi Mas i Lloveres i porto la fotografia a la sang. Estar des de petit treballant al laboratori i estudi familiar va fer de la fotografia la meva passió. Així que vaig decidir especialitzar-me realitzant 5 anys d’estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya .

Nascut a Lloret de mar, l’any 1965 em vaig instal·lar a la preciosa ciutat de Girona on he desenvolupat la meva carrera professional dins del món de la fotografia industrial, d’empresa i publicitària.

Soc un obsés de la llum com a transformadora de la realitat.

Al llarg de la meva trajectòria he tingut la sort de treballar amb grans artistes i també la gran sort de rebre diferents reconeixements importants de la meva feina amb els següents premis guanyats:

Els premis LUX, organitzats per l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya – AFPE, són el referent de la fotografia professional a Espanya, reconeixent les millors obres fotogràfiques professionals.

Sempre he treballat de valent per convertir-me un referent de la fotografia publicitària a Girona i això només s’aconsegueix amb la passió per la teva feina, la dedicació del dia a dia i la continua evolució i modernització professional d’una feina com la meva. Aquest és el meu objectiu.

Tres adjectius que em defineixen com a persona? curiós, polifacètic i hiperactiu

La meva passió per la fotografia no deixa de créixer. La meva experiència aporta la solidesa i coneixement necessari d’aquest sector. La meva dedicació incansable fa que no deixi de créixer professionalment i mai deixi d’innovar ni d’aplicar les noves tècniques i tecnologies a la meva professió.

 

Tres adjectius que em defineixen professionalment? Perfeccionista, tossut i inconformista

Poso la meva creativitat al servei dels meus clients i el meu “know how” per treure el millor de tot allò amb el que treballo, a on també hi poso el cor.

Com treballo? Molt fàcil!

  1. Primera reunió de briefing: Definim objectius del projecte
  2. Pressupost
  3. Fulla de ruta de timings i fases de producció
  4. Entrega del material

Em diverteix imaginar que diria el meu avi, el primer fotògraf de la família, si veiés com treballem avui.

Sempre engrescat amb nous reptes i oportunitats, estaré encantat de treballar amb vosaltres. Aportant el millor de mi tant personal com professionalment perquè el vostre èxit és el meu èxit.

Projectes