Fotografia d’arquitectura i interiorisme

“Fotografiar arquitectura m’entusiasma. Aquí no poses tu la llum, has de treballar amb la llum natural i això la fa radicalment diferent de les altres.”

Fotografia professional immobiliària

L’art de fotografiar edificis, espais, paisatges urbans… M’he dedicat sempre a la fotografia arquitectònica i m’apassiona el fet de retratar espais creats per l’home.

“L’Eduard Olivella, el millor professor que mai he tingut,
va ser qui em va fer estimar aquesta especialitat.”

A nivell tècnic és qüestió de conèixer les perspectives, l’orientació i la interacció que té amb el seu entorn. La meva missió és oferir un reportatge complert i variat en el qual es mostrin els punts de vista més interessants.

Quan fotografio exteriors, sempre busco la millor llum natural possible. Fer-ho un dia o un altre dependrà del temps, ja que la llum té la capacitat de transformar per complet la sensació d’un lloc i val la pena valorar quin és el moment més adequat per treure’n allò que volem.

Fotografia professional d’hotels i d’interiors

Pel que fa a la fotografia d’interiors, em fixo en l’arquitectura interior i en els elements que s’hi troben. M’agrada jugar amb les textures, mobiliari i il·luminació.

Alguns dels clients que han volgut mostrar els seus projectes arquitectònics a través de la meva fotografia són: Construccions Rubau, Suredastudi, Magma, Balneari Font Bella, Fitnice, Engel Völkers i molts d’altres.

Fotografiar arquitectura és un art i m’encantaria que comptessis amb mi per plasmar en imatge la bellesa dels teus espais.

En parlem?

Fotografia d’arquitectura i interiorisme