Fotografia publicitària i de producte

“En la fotografia publicitària no només cal fer una bona foto, cal que la foto expressi el que el client necessita. Aquest és el repte que més gaudeixo, el procés per arribar a definir aquestes necessitats.”

La fotografia publicitària o de producte és una de les millors eines per vendre i captar clients. És la clau d’una campanya de màrqueting exitosa, ja que ha de tenir la capacitat d’enamorar al futur comprador i de generar recurrència de compra en aquell que ja coneix el producte.

“La meva trajectòria de més de 30  ha fet que pugui desenvolupar aquesta habilitat per captivar a través de la imatge.”

Segurament hauràs vist moltes vegades imatges tan boniques o diferents que et provoquen sensacions i fins i tot t’inciten a fer alguna cosa… Aquest és l’objectiu de la meva fotografia publicitària.

No només ofereixo informació del producte sinó que el situo en un context en què l’arribis a desitjar. Això ho aconsegueixo a través de l’originalitat i creativitat per tal de cridar l’atenció del futur client.

La meva funció com a  fotògraf és captar la idea de l’empresa o agència de màrqueting amb la finalitat de donar-li vida al producte de la manera que ells necessiten.

Captar aquesta idea, aquesta necessitat és, a vegades, la part més difícil, però també el repte que més m’agrada per aconseguir els objectius de les empreses que confien en les meves mans i el meu objectiu.

Fotografia de producte

Són moltes les empreses de Girona, Barcelona i d’altres indrets que han posat els seus productes sota la meva càmera i han aconseguit assolir els seus objectius gràcies a la potència gràfica que hem aconseguit.

Alguns dels clients que han volgut mostrar els seus productes a través de la meva fotografia són: Cuokko, Hipra, Wesselton, Imbrooll, Inoxpa, Cunill i molts d’altres.

Si vols que la teva empresa tingui una imatge de marca potent a través dels productes que oferiu, i que aquesta mateixa imatge us ajudi a vendre i a posicionar-vos per sobre de la competència… Esteu al lloc adequat. 

Parlem-ne i us ho explico amb més detall i sense cap compromís.

Projectes fotografia publicitària i de producte