Fotografia gastronòmica

“La fotografia d’aliments és una de les especialitats amb la que més he gaudit de la meva feina. Sempre dic que l’eina real del fotògraf és la llum i en la fotografia d’alimentació aquesta arriba a la seva màxima expressió.”

La fotografia gastronòmica cada vegada té més força i reconeixement gràcies a la presència digital tan potent que té a Internet i xarxes socials. Darrere de cada fotografia hi ha una meticulosa feina amb l’objectiu de voler fer-te traspassar la pantalla per menjar-te el plat o producte que estàs veient.

A la meva feina tracto cada producte, bodegó o plat elaborat com si fos un model exigent. Aquesta és la manera de captar l’essència dels aliments per aconseguir que se’t faci la boca aigua.

L’anomenat “estilisme culinari” és una de les meves especialitats i ha estat una de les tècniques més valorades per les empreses d’alimentació de Girona per les que he fet reportatges. És un concepte en el qual treballo a fons mitjançant diferents tècniques i trucs per tal que el resultat final sigui apetitós i desitjable.

Tot això tenint sempre en compte la química dels aliments; sóc conscient del temps que poden estar sota el flash, així com la millor perspectiva i il·luminació per a cada producte o plat.

Alguns dels clients que han volgut mostrar la seva gastronomia a través de la meva fotografia són: Konig, Imperia, Batallé, Sant Dalmai, Cuit’s, Cuinats Jotri, Tornés  i molts d’altres.

Destaca els teus aliments amb la fotografia gastronòmica

Si tens una empresa d’alimentació, un restaurant o ofereixes qualsevol producte relacionat amb la gastronomia i vols unes fotografies amb un estil potent, enquadraments poc usuals i que t’ajudin avendre el teu producte, sóc la persona que ho pot fer possible.

La meva experiència, dedicació i passió per la fotografia gastronòmica fan de les meves fotos de menjar un dels meus serveis més demandats.

Ofereixo la possibilitat de fer-les a l’estudi amb llum natural o artificial o a les vostres instal·lacions, sempre buscant la millor fórmula per disparar una foto que enamori els teus sentits.

T’animes a tastar-les, vull dir, veure-les?  

Projectes de fotografia gastronòmica